Skip to content

EZRA Foundation

Sinds 2008 biedt EZRA Foundation o.a. kledinghulp aan mensen die het (even) ‘minder’ hebben. In Almelo, maar ook daarbuiten.

Onze hulp is niet alleen voor mensen met een minimuminkomen: veel mensen werken hard, maar vallen buiten de boot als het gaat om regelingen/toeslagen.Bij EZRA kun je in dat geval (nieuw en tweedehands) winkelen voor weinig! Of misschien wil je gewoon niet veel betalen voor je kleding of hou je van vintage? Ook dan ben je van harte welkom bij ons!

Iedereen kan dus bij EZRA winkelen; omdat iemand die het kan betalen bij ons winkelt, kan iemand in de knel ook bij ons winkelen tegen symbolisch bedrag.

Door bij ons te winkelen, draag je direct bij aan ons doel om mensen in nood te helpen. Daarnaast kun je ons ook ondersteunen door je kleding aan ons te schenken. Onze team van vrijwilligers zorgt ervoor dat je kleding een nieuw leven krijgt.

Hoe werkt het?

Heeft uw cliënt/patiënt/lid/leerling kleding nodig, maar niet de middelen om kleding aan te schaffen? Dan kunt u als consulent, uitkerende instantie, werkgever, hulpverlener, instantie, diaconie of mantelzorger een aanmelding doen.

Bij EZRA Foundation vindt u kleding en schoenen in allerlei maten. Wij vertrouwen erop dat u als verwijzer inschat of onze hulp noodzakelijk is. Als dat zo is, kunt u eenvoudig een aanmelding doen.

Help ons Helpen!

‘Help ons helpen’ is vanaf de start van EZRA ons motto; wij kunnen helpen omdat anderen ons helpen!

Iedereen kan bij ons winkelen; omdat iemand die het kan betalen bij ons winkelt, kan iemand in de knel tegen symbolisch bedrag winkelen.

Zo wordt er o.a. dagelijks kleding ingebracht door particulieren en winkels. Heeft u ook kleding de u zou willen inbrengen? Wij kunnen doorlopend schone en nette kleding gebruiken. Kleding van particulieren kunnen wij helaas niet ophalen.

Partijen van winkels en groothandels zijn ook altijd welkom! Neem daarvoor gerust even contact met ons op.

Waarom in Almelo?

In Almelo zijn er veel huishoudens die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Op allerlei vlakken. EZRA Foundation kan helpen met kleding, en zo bestaan er tal van mogelijkheden voor (tijdelijke) hulp of steun.

Kijk voor meer mogelijkheden op de site van het Armoedepact Almelo.

De meeste van onze vrijwilligers zijn Almeloërs of mensen uit de omgeving. Met een hart voor deze stad en een drive om een ander te helpen.

Юлия Альянова
Юлия Альянова
Отличный выбор!!!
ge poelman
ge poelman
Ziet er mooi uit en niet duur
Ahmed Hussen
Ahmed Hussen
The prices are very reasonable and the merchandise is very excellent
k R
k R
Aardige verkoopster
Annet Tappel
Annet Tappel
Goedkoop en Leuke kleren voor weinig geld

Every Morning is a chance at a new day